Når vi skal have en ny smartphone (eller noget andet for den sags skyld), er der nok ikke mange, der er interesseret i at betale mere end højst nødvendigt. Samtidig kan det være svært at gennemskue priserne på telefoner, da abonnementer, mobiltilskud og lignende alt sammen skal med i beregningen.

PricePusher.dk er en dansk sammenligningsportal, hvor man kan finde priser på mobiltelefoner uden abonnement såvel som med abonnement, hvor man kan finde den samlede pris og dermed let finde det sted hvor det er billigst at købe den model du er ude efter.

Når du finder en telefon (eller tilbehør for den sags skyld), kan du set det sted, hvor du kan få den til den billigste pris. Du kan samtidig være sikker på, at det sted der bliver henvist til, er et sted du kan stole på, da alle shops der er tilmeldt også er certificeret med e-mærket eller lignende.

PricePusher.dk er nem at navigere rundt på, og det er let at finde frem til de ting man ønsker at finde, om det så er en ny iPhone, Samsung eller en Powerbank af den ene eller anden slags.

Besvar