Naturebaby.dk er landets førende webshop for økologiske og bæredygtige produkter til barn og mor. Det er her du finder alt inden for babytøj, udstyr, legetøj i bedste kvalitet og hvor der virkelig er tænkt på sundhed og bæredygtighed.

Du finder et kæmpe udvalg af forskellige producenter, en lang række af dem er danske, som eksempelvis Konges Sløjd og Petit Crabe men også et stort udvalg af udenlandske mærker. Kravet til produkterne der er på shoppen er enkle. Kvaliteten skal være god, og det skal være bæredygtigt og meget gerne økologisk.

Lyse og grønne farver signalerer økologi

Farverne der er valgt til naturebaby er ikke overraskende lyse og grønne, hvilket signalerer økologi, samtidig med at det er imødekommende og varmt.

Navigationen er lavet overskuelig og enkel på sitet. Det hele er delt op i overordnede kategorier og herefter en længere række underkategorier, hvor man let kan finde frem til de produkter man søger. Det er også nemt at navigere rundt mellem de mange mærker, som der forhandles.

Udover webshoppen finder man også links til de sociale profiler, hvor ikke mindst Youtube er interessant. Her finder man nemlig en lang række guides til mange forskellige brugbare ting.

Alt i alt er Naturebaby er rigtig lækker webshop, som varmt kan anbefales og derfor også fortjener en god karakter på 5,5/6

Besvar