Mobil.nu er en dansk hjemmeside der altid har de seneste nyheder og mere eller mindre alt inden for tech branchen. Som navnet antyder det er det mobiltelefoner og lignenden der har det primære fokus. Det er her du kan finde nyt om iPhone, mobiltelefoner og smartphones.

Det er nemt at navigere rundt på siden, da alt er inddelt meget skarpt i kategorier. Der er naturligvis nogen, der har en bred interesse for alverdens tech nyheder, men langt de fleste har præferencer inden for mærker og produkter. Så uanset om du kun vil læse om iPhone, Samsung, Huawei eller noget helt fjerde, så er det let at sortere i indholdet.

Størst inden for test og anmeldelser

Udover de mange nyheder så er Mobil.nu især kendt for deres mange dybdegående test af nye modeller af smartphones, tablets og andre gadgets. Inden man køber et nyt produkt, kan det være en god ide at tjekke anmeldelser, og dem kan man finde på siden. Steen Jørgensen der laver de fleste test og anmeldelser er bredt anerkendt som en af landets førende eksperter på området, hvilket betyder at man kan stole på det man læser.

Designet på siden er enkelt, men fremstår en smule upoleret og kunne godt bruge en opdatering, så det blev mere levende og lækkert at se på, hvilket også er begrundelsen for at siden får ratingen 4,5/6, for indholdet fejler bestemt ingenting – indpakningen kunne blot være bedre.

Besvar