Skal jeres virksomhed holde en konference eller et møde, er Hindsgavl Slot et godt sted at gøre dette. Hos Hindsgavl Slot har de, de rette møde -og konferencelokaler, som passer til de fleste virksomheder. Der er både store og små, så skal I holde møde med en mindre gruppe eller en større gruppe, så har slottet lokaler der passer. Skal virksomheden holde møder eller konferencer kan I se flere detaljer her. Selv om det er et slot, skal der ikke være tvivl om at lokalerne har moderne faciliteter og er indrettet moderne. De har det nyste av-udstyr, som gør lokalerne til det mest optimale sted at holde møder.

Konferencer

Er jeres virksomhed mere interesseret i at holde en konference, har Hindsgavl Slot også stor erfaring inde for dette. Konferencelokalerne er placeret med den fynske natur lige uden for døren. Dette gør det til et unikt sted, at holde virksomhedens konference og skaber en helt anden atmosfære. I bestemmer selv hvordan selve konferencen skal være og har I brug for det, så hjælper personalet jer gerne med planlægningen. Hindsgavl Slot har modtaget prisen ”Årets Konference Center 2018”, så der er næppe et bedre sted at holde jeres konference end hos Hindsgavl Slot.

Overnat hos Hindsgavl Slot

Det gode ved Hindsgavl Slot er også, at der er mulighed for, at kunne overnatte på hotellet, hvis enten konferencen vare i flere dage eller hvis deltagerne komme langvejs fra. Det er meget praktisk at kunne overnatte samme sted, som man er til konference. Så kan deltagerne være friske og udhvilet til næste dag.