Grunk Event er som navnet antyder det et eventbureau, de er baseret i København, og der er her de fleste af deres opgaver udføres da også i hovedstadsområdet. Grunk Event blev stiftet tilbage i 2010 af Morten Grunk, der også har lagt navn til firmaet og beskæftiger idag 7 fastansatte og en mindre hær af projektansatte. 

Grunk Event tilbyder en bred vifte af forskellige event, men der er ikke nogen tvivl om, at deres spidskompetence, og det som fleste vil kende dem for, er deres julefrokoster. Grunk Event er nemlig Danmarks største arrangør af firmajulefrokoster for større og mindre danske virksomheder.

Derfor er der naturligvis også primært fokus på julefrokosterne på hjemmesiden. Man bliver mødt at en visuelt udtryk der er båret frem af grafik og stemning. Under headerbilleder der slider mellem forskellige events, finder man en menu der leder ind til de forskellige ting, som Grunk Event tilbyder. Det gør det nemt og overskueligt at navigere rundt på siden, og der er aldrig noget, der er mere end et par klik væk.

Under de forskellige julefrokost arrangementer kan man læse meget mere om hvad de indeholder, hvem der kommer og underholder osv.

Alt i alt er der tale om en fin, funktionel og visuelt nydelig hjemmeside, der gør lige præcis hvad den skal. Det eneste man eventuelt kunne savne, var muligheden for at købe direkte på siden.

Overall rating 5/6

Besvar