Det hele startede i 2002, hvor den dengang 24-årige Kenneth Holmskov Larsen, startede Eazyproject med en vision om at webbaseret forretningssoftware var fremtiden. Her blev grundstenene lagt for det Eazyproject kan tilbyde deres kunder i dag.

Projektstyring

Virksomheden udvikler software til projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering. Deres produkt består af programmer som kan benyttes til, at give virksomheder værktøjer til at navigere i komplekse projekter, som kræver samarbejde af flere ansatte med forskellige kompetencer. Eazyprojects projektstyrings program består b.la. af et Gantt diagram, som hjælper projektlederen med at få det alt afgørende overblik over projekter. Der kan i dette program sættes nye projekter op, som kan inddeles i flere faser med forskellige tidshorisonter. Læs mere om programmet her.

Kaban tavle

Til Gantt diagramet kan der tildeles en Kaban tavle, som giver et visuelt overblik og en let måde at tildele opgaver med. Der er mulighed for at tildele de ansatte til forskellige opgaver og holde styr på, hvem der har hvilke opgaver. Det giver et overblik over medlemmernes opgaver og proces, ned på opgave niveau. Det er en fordel for virksomheder, der arbejder med projekter at gøre brug af både Gantt diagrammet og Kaban tavlen, da projektlederen på den måde ville kunne følge med i hele projektet.

Tidsregistrering

Er der brug for en løsning med tidsregistrering, så har Eazyprojet den rette løsning. De har udviklet software, hvor virksomheder kan fortage tidsregistreringer. De kan bruges til at sende fakturering til kunder, så prisen passer med den ydelse der er blevet ydet.

Eazyproject har 14 ansatte og har en vision om at blive den foretrukne leverandør af cloud-løsninger inde for projektstyring, tidsregistrering og planlægning i Norden.